Ga naar hoofdinhoud

Lid Worden

Voor wie

Iedereen die een reumatische aandoening heeft en minimaal 16 jaar is, kan lid worden van onze vereniging. Ook ouders van kinderen die nog geen 16 jaar zijn, kunnen lid worden. Vrijwilligers die geen vorm van reuma hebben maar ons willen ondersteunen kunnen ook lid of donateur worden.

Voordelen van lid zijn

Iedereen kan informatie bij ons verkrijgen over reuma, daarvoor hoef je geen lid te zijn. Lid zijn heeft echter wel voordelen:

  • Je kunt deelnemen aan hydrotherapie tegen een betaalbare prijs
  • Je kunt deelnemen aan leuke en gezellige activiteiten
  • Je ontvangt 5 maal per jaar ons verenigingsblad (magazine) met veel informatie
  • Informatie over regionale belangenbehartiging
  • Korting op de entree bij Fontana Resort Bad Nieuweschans en producten van De Roode Roos
  • Gratis toegang bij themabijeenkomsten en inloopbijeenkomsten

Kosten

De contributie voor het lidmaatschap van RPV Groningen bedraagt € 20,– per jaar. Wordt u lid in de loop van het jaar, dan worden de kosten met ingang van de eerste volle maand in rekening gebracht. Bij aanmelding als lid, vragen wij u akkoord te gaan met de betaling van contributie, hydro of andere kosten via automatische incasso.

Vergoeding

Sommige verzekeraars vergoeden uw contributie van onze patiëntenvereniging. U kunt informeren naar de mogelijkheden bij uw eigen verzekeraar.

Ledenvoordelen

Wij proberen onze leden in aanmerking te laten komen voor aantrekkelijke kortingen.

Aanmelden

Door onderstaand formulier in te vullen kunt u zich aanmelden als lid. Nadat wij uw gegevens verwerkt hebben ontvangt u een bewijs van uw lidmaatschap van onze vereniging.

Druk op bijgaande knop om uw aanmelding in te vullen.

Back To Top