Skip to content

Leefstijlmiddag ‘Blijf actief: bewegen, voeding & ontspanning’

Leefstijlmiddag ‘Blijf actief: bewegen, voeding & ontspanning’ 7 oktober 2017                   

 Groningen, Drenthe, Friesland

 LOCATIE: BEATRIXOORD, DILGTWEG 5, HAREN

LEEFSTIJLMIDDAG: BLIJF ACTIEF

 Een gezonde leefstijl staat voor gezonde voeding, voldoende bewegen, niet roken, maar ook voor goed omgaan met stress, voldoende rust nemen en kunnen ontspannen. Allemaal dagelijkse dingen, die bij mensen met een chronische aandoening net wat ingewikkelder kunnen zijn. Vandaar de Leefstijlmiddag ‘Blijf actief’. Vóór mensen met een longaandoening, hart- of vaatziekte, reuma en/of diabetes en hun mantelzorgers. Dóór vrijwilligers van het Longfonds, De Hart & Vaatgroep, de Reuma Patiënten Vereniging Groningen en de Diabetesvereniging Nederland, samen met het UMCG Beatrixoord.

 DE LEEFSTIJLMIDDAG, IETS VOOR U?

De Leefstijlmiddag ‘Blijf actief’ biedt een interactief programma. U krijgt informatie over gezonde leefstijl, deelt ervaringen en leert van elkaar. Op de Leefstijlmiddag wordt u zich meer bewust wat het belang van een gezonde leefstijl is. Ook krijgt u handvatten om de adviezen toe te passen in het dagelijks leven in uw eigen omgeving. Dat doen we met workshops en beweegactiviteiten, onder leiding van professionals en ervaren vrijwilligers.

 WAT KUNT U VERWACHTEN?

Workshop voeding                          Goed om te (w)eten: gezonde en lekkere keuzes maken

Workshops ontspanning                 keuze uit: zingen, djembe of yoga

Beweegactiviteiten                          keuze uit: walking football, rolstoelbasketbal, boccia, boogschieten of badminton

De workshops / activiteiten duren ongeveer 40 minuten. U doet in principe mee aan de workshop voeding, en kiest, op de middag zelf, één workshop ontspanning en één beweegactiviteit.   

 Aanmelden en inschrijven vanaf 30 augustus.  Meer informatie volgt.

Back To Top