Skip to content

Gezocht: Mensen met ontstekingsreuma, die deel willen nemen aan ons wetenschappelijk onderzoek!

Vanuit het Universitair Medisch Centrum Groningen hebben wij de online zelfhulpbehandeling ‘Grip!’ ontwikkeld voor mensen met lichamelijke klachten, zoals pijn en vermoeidheid. Wij hopen dat deze zelfhulpbehandeling kan helpen om meer grip te krijgen op de vervelende gevolgen van de lichamelijke klachten. 

Wij zijn pas geleden een onderzoek gestart om te kijken of mensen met ontstekingsreuma (dus: Reumatoïde artritis, Ziekte van Bechterew en/of Artritis Psoriatica) kunnen profiteren van Grip! Mensen die deelnemen aan ons onderzoek mogen, onder begeleiding, gratis gebruik maken van Grip!. Dat kan gewoon vanachter je eigen computer of tablet. Na afloop vindt er een (telefonisch) interview plaats om te bespreken hoe het was om met Grip! te werken. Je hoeft dus niet in de buurt van Groningen te wonen om deel te kunnen nemen. 

Heb je zelf ontstekingsreuma en wil je onze zelfhulpbehandeling proberen? Of ken je iemand die Grip! zou willen uitproberen? Stuur dan een berichtje aan onderzoeker Denise Hanssen (d.j.c.hanssen@umcg.nl). Zij zal je meer informatie toesturen over deelname aan het onderzoek. Ook kan zij al je vragen beantwoorden. 

Bron: UMCG

Back To Top