skip to Main Content

october, 2019

16oct19:0021:00Themabijeenkomst verantwoord medicijngebruik

more

Event Details

Weet u van ieder medicijn waarom u het inneemt? Hoe en wanneer u het inneemt? Hoe u het gebruik ervan kunt inpassen in uw dagelijks leven? Bent u ook benieuwd welke ontwikkelingen er zijn op het gebied van medicatie voor reumagerelateerde klachten? En wat betekent eigenlijk ‘eigen regie over de ziekte’ en ‘gezamenlijk besluiten nemen’ (shared decission making) over de behandeling?

Deze themabijeenkomst staat in het teken van verantwoord medicijngebruik. Vele van onze leden gebruiken medicatie. Sommigen een enkel tablet maar het kan zijn dat u meerdere medicijnen moet gebruiken om uw aandoening te behandelen. Wellicht gaat het zelfs om een combinatie van verschillende aandoeningen. Dit kan een waslijst aan medicijnen opleveren. Het ziekenhuis probeert dit altijd in samenwerking met u te bepalen. We zijn benieuwd of u ook het gevoel heeft dat u zelf de regie heeft over uw medicijngebruik en de mogelijkheden die er zijn. Ook bespreken we mogelijke bijwerkingen en kijken we naar veranderingen binnen de arts/patiënt-relatie.

Reumatoloog de heer M.D. Posthumus van het Martini Ziekenhuis zal voorlichting geven over dit breed scala aan onderwerpen waar velen van ons dagelijks mee te maken heeft.

U bent van harte welkom om kosteloos deel te nemen aan de bijeenkomst!

Wanneer:           16 oktober 2019, 19.00 – 21.00 uur

Waar:                   Martini Ziekenhuis Groningen

Aanmelding is noodzakelijk door invulling onderstaand formulier of per e-mail naar activiteitencommissie@rpv-groningen.nl 

Evenement aanmeldingen

  • Ik meld me aan.

  • Lees hier onze Privacyverklaring

Time

(Wednesday) 19:00 - 21:00

Location

Martini Ziekenhuis

Van Swietenplein 1, 9700 RM Groningen

Back To Top
X