Ga naar hoofdinhoud

Algemene Ledenvergadering in combinatie met een presentatie over de ontwikkeling van Persoonlijke gezondheidsomgevingen (PGOs)

17may19:3021:30Algemene Ledenvergadering in combinatie met een presentatie over de ontwikkeling van Persoonlijke gezondheidsomgevingen (PGOs)

Event Details

Algemene Ledenvergadering in combinatie met een presentatie over de ontwikkeling van Persoonlijke gezondheidsomgevingen (PGOs)

Dit jaar gaan we de jaarlijkse ledenvergadering combineren met een interessante presentatie over persoonlijke gezondheidsomgeving. Esther Metting zal ons op de hoogte brengen over de actualiteit op dit gebied.

U heeft vast gemerkt dat steeds meer zorgverleners u de mogelijkheid bieden om zelf uw medische gegevens in te kunnen zien. Hierdoor wordt u meer betrokkken bij uw behandeling. Helaas leidt dit ook tot versnippering, straks hebben patiënten meerdere websites waarop ingelogd kan worden en dat is onhandig. De overheid en de patientenfederatie stimuleren de ontwikkeling van zogenaamde PGOs. In een PGO kunt u als patient uw medische gegevens van verschillende zorgverleners inzien. Zo hoeft u niet meer op verschillende websites in te loggen. ICTers van de zorginstellingen zijn hier druk mee bezig. Tijdens de ledenvergadering wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Bovendien zal worden uitgelegd wat deze ontwikkeling voor u kan betekenen. De PGOs zullen namelijk meer kunnen bieden dan alleen het aanbieden van uw medische gegevens. Uw rol als patiënt zal veranderen omdat u meer betrokken wordt bij uw behandeling. Tijdens de ledenvergadering wordt u hierover bijgepraat.

Kortom: vragen als wat is een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO), welke zijn er al, voor wie is dit geschikt, waarom is het voor mij handig zullen aan de orde komen.

Wat:                      Algemene Ledenvergadering met presentatie PGOs

Wanneer:            Vrijdag 17 mei 19.30 – 21.30 uur

Waar:                   Verenigingsgebouw Merwedestraat 1a, 9725 KA Groningen

Kosten:                Aan de presentatie zijn geen kosten verbonden

Opgeven:           Aanmelding is noodzakelijk, vóór 1 mei

Stukken voor de ALV

Algemene Ledenvergadering 2019

RPV verslag jaarvergadering 20 april 2018

Jaarverslag 2018 bestuursverslag + jaarrekening

Begroting 2019 ALV

 

Evenement aanmeldingen

  • Ik meld me aan.

  • Lees hier onze Privacyverklaring

more

Time

(Friday) 19:30 - 21:30

Location

Verenigingsgebouw RPV Groningen

Merwedestraat 1a Groningen

Back To Top