skip to Main Content

november, 2019

15nov17:0021:00Reumapatiëntenvereniging Groningen bestaat 40 jaar

more

Event Details

2019 is een feestelijk jaar, dit jaar bestaat onze vereniging 40 jaar. Een mijlpaal. En dat willen we zeker niet onopgemerkt voorbij laten gaan.
De vereniging is in 1979 opgericht met als werkgebied de stad Groningen en de regio’s het Westerkwartier, Het Hoogeland, Midden-Groningen, Veendam e.o. en de kop van Drenthe. Onze vereniging draait volledig op de inzet van vrijwilligers. We zijn een actieve club met rond 900 leden en daar zijn we trots op!
De RPV Groningen organiseert daarom op vrijdag 15 november een informeel en gezellig jubileumfeest in De Rietschans in Haren. Relaties, leden en partners zijn welkom tussen 17.00-21.00u om dit samen te vieren.
Naast een aantal sprekers die stil willen staan bij de verjaardag van onze vereniging, zullen we genieten van lekker eten en drinken. U wordt ontvangen met een glas feestelijke bubbels en het diner wordt in 5 gangen gedurende de avond in een ongedwongen setting geserveerd. Ook spelen we die avond een pubquiz, in teams wordt uw algemene kennis op de proef gesteld en zal er worden gestreden om de eeuwige roem.
Wilt u ook aanwezig zijn? De avond wordt u kosteloos aangeboden, maar u moet zich wel even aanmelden.
Mail naar activiteitencommissie@rpv-groningen.nl of bel met Jessica Donker via 06-51287731 (voorkeur per e-mail). Vol=Vol!
Wij hopen op uw aanwezigheid!
Bestuur RPV Groningen

Naschrift: Op dit moment is de avond volgeboekt. Aanmeldingen die nu nog binnenkomen worden op de wachtlijst geplaatst.

 

 

Time

(Friday) 17:00 - 21:00

Location

De Rietschans

Meerweg 221, 9752 XC Haren

Back To Top
X