Skip to content

Middagtocht per bus naar Kloosterboerderij Bleyendael, Sellingen

18sep13:00Middagtocht per bus naar Kloosterboerderij Bleyendael, Sellingen

Event Details

Op woensdag 18 september vindt onze jaarlijkse Middagtocht plaats. Dit jaar bezoeken we Kloosterboerderij Bleyendael in Sellingen.

We stappen in de bus bij Van der Valk in Zuidbroek en rijden vanuit daar gezamenlijk naar Sellingen. We worden ontvangen op deze bijzondere kloosterboerderij in de sfeervolle ontvangstkapel met een heerlijke Sellinger Kloostermop. De eigenaar van deze boerderij zal ons een presentatie geven over het verleden , heden en toekomst van deze kloosterboerderij. Uiteraard wordt er aandacht besteed aan het kloosterverleden van Groningen, wist u dat er 34 kloosters hebben gestaan? Aansluitend vertelt de boer ook het verhaal van zijn blaarkoppen, de biologische manier van boeren en de link naar het verleden. Er wordt een film vertoont over het leven op de kloosterboerderij in de middeleeuwen.

Uiteraard gaan we ook de boerderij en de prachtige Groninger blaarkoppen bezichtigen!

We besluiten deze middag met een kloostermaaltijd op de boerderij, de bus zal ons vervolgens weer naar Zuidbroek brengen.

Wanneer:           Woensdag 18 september 13.00 – 19.30 uur, inclusief busvervoer en maaltijd!

Opstapplaats:   Hotel van der Valk, Zuidbroek

Kosten:               Leden: € 20,00, niet-leden € 25,00 (je ontvangt een factuur)

Opgeven:           Aanmelding is noodzakelijk door invulling van onderstaand formulier of per e-mail naar activiteitencommissie@rpv-groningen.nl

Evenement aanmeldingen

  • Ik meld me aan.

  • Lees hier onze Privacyverklaring

 

 

more

Time

(Wednesday) 13:00(GMT+00:00)

Location

Hotel van der Valk

Back To Top