skip to Main Content

november, 2020

03nov19:0021:00Themabijeenkomst ‘Reuma en alles wat u dagelijks beweegt’ is i.v.m. Coronavirus afgelast

more

Event Details

Het Paramedisch Centrum voor Reumatologie en Revalidatie (PCRR Hilberdink) is een fysiotherapiepraktijk met meer dan 35 jaar ervaring in de begeleiding van mensen met chronische aandoeningen.

Het UMCG Centrum voor Revalidatie, locatie Beatrixoord, is eind 2017 gestopt met reuma-revalidatie en heeft deze zorg overgedragen aan het PCRR Hilberdink. Om deze reden is het PCRR Hilberdink een uniek samenwerkingsverband aangegaan met BeLife. BeLife is een zelfstandig behandelcentrum voor medisch specialistische revalidatie.

Naast de aandacht voor ‘dagelijks’ bewegen richt het centrum zich op meer belangrijke aspecten, die van invloed zijn op het leven met een chronische aandoening. Een aantal van deze aspecten komt aan bod tijdens de themabijeenkomst, zoals:

  • Nadruk op mogelijkheden (i.p.v. beperkingen)
  • Beweegadviezen
  • Beweegmotivatie
  • Grenshantering en ontspanning

We zijn blij dat zij hun jarenlange ervaring met ons willen delen. Er zal tijdens de bijeenkomst verder worden ingegaan op het dagelijks leven met reuma en er worden de ontwikkelingen vanuit het werkveld besproken. Praktische ‘tips en trucs’, die u kunt toepassen in het dagelijks leven, horen hierbij.

Wij hopen u graag te zien!

Wat:                      Themabijeenkomst ‘Reuma en alles wat u dagelijks beweegt’

Datum:                dinsdag 3 november 2020

Tijd:                       19.00 uur tot 21.00 uur

Locatie:                Groningen

Kosten:                geen
Opgave:              voor 15 oktober 2020

Leden kunnen zich heel gemakkelijk aanmelden via uw eigen “Mijn RPV Account”. Niet leden kunnen zich aanmelden door onderstaande button aan te klikken en het formulier in te vullen.

 

Aanmelden

 

Time

(Tuesday) 19:00 - 21:00

Location

locatie volgt nog

Back To Top
X